Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2009

Εθνικές Εκλογές 2009

Δηλώσεις του Άγγελου ΤΣΙΓΚΡΗ στα Μέσα Ενημέρωσης για τις Εκλογές
www.tsigris.gr

Ο υπ. Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Άγγελος ΤΣΙΓΚΡΗΣ, μία ημέρα πριν την προκήρυξη των Εκλογών της 4ης Οκτωβρίου, έκανε δήλωνε:

«Στο ΠΑΣΟΚ θεωρούν ότι οι θεσμοί υπάρχουν για να υπηρετούν τις κομματικές τους σκοπιμότητες. Δεν διστάζουν να εμπλέξουν το Θεσμό του Προέδρου της Δημοκρατίας σε αλλεπάλληλα εκλογικά σενάρια, ανάλογα με τις συγκυριακές κομματικές τους ανάγκες και επιδιώξεις».
Ράδιο Αίγιο 99,2 fm (Τρίτη, 1η Σεπτεμβρίου)

«Το ΠΑΣΟΚ δεν ενδιαφέρεται για την παραγωγή ωφέλιμης πολιτικής για τον Τόπο, για τη διατύπωση προτάσεων, με σκοπό την εξεύρεση λύσεων στα προβλήματα των πολιτών. Θέλει, με κάθε μέσο, την εξουσία. Υπονόμευσε, με τον ισχύοντα εκλογικό νόμο, την άνετη κοινοβουλευτική πλειοψηφία της ΝΔ και επιχειρεί να υπονομεύσει με κάθε τρόπο την ολοκλήρωση του κυβερνητικού έργου, σε βάρος της χώρας και των πολιτών».
Achaia Channel (Τρίτη, 1η Σεπτεμβρίου)

Μετά την προκήρυξη των Εκλογών, έκανε τις παρακάτω δηλώσεις:

«Το ΠΑΣΟΚ του λαϊκισμού και του “ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ” δεν αντέχει σε καμιά κριτική, φοβίζει και απωθεί τους πολίτες. Οι πολίτες δεν μπορούν να ελπίζουν σε τίποτα από ένα κόμμα χωρίς σχέδιο, χωρίς πυξίδα, χωρίς στόχους με μόνη συγκολλητική ουσία την προσδοκία ενός ακόμα γύρου εξουσίας».
Τηλεόραση Super B (Τετάρτη, 2 Σεπτεμβρίου)

«Η στείρα άρνηση του ΠΑΣΟΚ και η σκόπιμη αποχή του από υποθέσεις όπως του βασικού μετόχου, της συνταγματικής αναθεώρησης, του νόμου πλαισίου για την τριτοβάθμια εκπαίδευση, της εξυγίανσης του ασφαλιστικού συστήματος, της εξέτασης των οικονομικών των κομμάτων κ.λπ., αποτελούν αδιάψευστες αποδείξεις ότι το ΠΑΣΟΚ δεν πολιτεύεται με βάση το δημόσιο συμφέρον, αλλά με κίνητρο τη δίψα του για επιστροφή στην εξουσία».
Ράδιο Γάμμα 94,0 fm (Πέμπτη, 3 Σεπτεμβρίου)

«Το ΠΑΣΟΚ και η ηγετική του ομάδα προκαλούν τη μνήμη και την κρίση των Ελλήνων πολιτών και αναλαμβάνουν τις συνέπειες της τυχοδιωκτικής τους πολιτικής. Στη Δημοκρατία, όμως, καθένας αναλαμβάνει τις ευθύνες του».
Ράδιο Αίγιο 99,2 fm (Παρασκευή, 3 Σεπτεμβρίου)

«Το ΠΑΣΟΚ θα πρέπει, έστω και αργά, να αντιληφθεί ότι ο θεσμικός του ρόλος είναι σημαντικός για τη λειτουργία της Δημοκρατίας στη Χώρα. Όσο πιο γρήγορα αντιληφθεί τη νέα πραγματικότητα που διαμορφώνεται στην Ελληνική κοινωνία και οικονομία τόσο το καλύτερο θα είναι και για το ίδιο, αλλά και για την Ελλάδα».
Ράδιο Γάμμα 94,0 fm (Παρασκευή, 3 Σεπτεμβρίου)

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ετσι που τα εκανε η παραταξη σας ως κυβερνηση οχι ψηφο δεν προκειται να δει αλλα ουτε καν συμμετοχη στη διαδικασια.

Εσεις αντι να θιγετε τα στραβα αυτου του τοπου ολο αυτον τον καιρο λιαβανιζατε τα γενεια σας αποκρυπτωντας τα προβληματα και τις παθογενειες νομιζωντας οτι ο κοσμος ειναι χαζος.