Δευτέρα 11 Μαΐου 2009

Ευρωεκλογές 2009

Ο Άγγελος ΤΣΙΓΚΡΗΣ για τις Ευρωεκλογές της 7ης Ιουνίου
http://www.tsigris.gr/

Ο υπ. Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Άγγελος ΤΣΙΓΚΡΗΣ, με αφορμή τις Ευρωεκλογές της 7ης Ιουνίου, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: «Στις 16 Σεπτεμβρίου του 2007, οι Έλληνες ανανέωσαν την εμπιστοσύνη τους στον Κώστα Καραμανλή και τη Νέα Διακυβέρνηση. Ζήτησαν διακυβέρνηση ευθύνης, βιώσιμη και ισόρροπη ανάπτυξη, σύγχρονο κράτος δικαίου. Ζήτησαν νέο πολιτικό πολιτισμό. Σήμερα, η Ελλάδα βρίσκεται σε μια νέα πορεία. Οι πολίτες διαπιστώνουν καθημερινά ότι η Χώρα μπήκε σε τροχιά σταθερότητας και ανάπτυξης. Η πολιτική της ΝΔ αποδεικνύεται αποτελεσματική σε όλα τα επίπεδα: Στο εσωτερικό, στην Ευρωπαϊκή Ένωση, στην ευρύτερη περιοχή».

Σύμφωνα πάντα με τον υπ. Βουλευτή της ΝΔ Άγγελο ΤΣΙΓΚΡΗ: «Δεν ισχυρίζεται κανένας ότι έχουν αντιμετωπιστεί όλα τα προβλήματα του Τόπου τα πέντε προηγούμενα χρόνια. Οι διαρθρωτικές αλλαγές και ο έλεγχος της οικονομίας, η αντιμετώπιση της ανεργίας και της ακρίβειας, η μεταρρυθμιστική πολιτική για την παιδεία και την υγεία και η πάταξη των φαινομένων διαφθοράς είναι μάχες διαρκείας».

Κλείνοντας τη δήλωσή του ο υπ. Βουλευτής της ΝΔ Άγγελος ΤΣΙΓΚΡΗΣ επισημαίνει ότι: «Ο βασικός αντίπαλος της Κυβέρνησης ήταν και παραµένουν τα κρίσιµα προβλήµατα που αντιµετωπίζει ο Τόπος. Στην κατεύθυνση αυτή, εντείνει διαρκώς τις προσπάθειές της. Αποφασισμένη να πάει πιο γρήγορα, πιο δυνατά, πιο ψηλά. Έχει τη θέληση, έχει τη δύναμη, έχει την τόλμη, να πάει τη Χώρα μπροστά. Προχωρά χωρίς αιφνιδιασμούς. Με την κοινωνία παρούσα. Χωρίς δογµατισµούς. Με τον πολίτη συµµέτοχο. Χωρίς προκαταλήψεις. Με διάλογο, συνεννόηση, σύνθεση».

1 σχόλιο:

ΛΕΠΤΕΣ ΣΦΑΙΡΙΚΕΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ. είπε...

Ο Ανθρώπινος Πολιτισμός είναι εκ Θεού αυτορυθμιζόμενο σύστημα.
Αυτός ο υπότιτλος είναι διαχωροχρονική ανοιχτή κλήση για προσωπική πνευματική αυτογνωσία στον Ανθρώπινο Πολιτισμός.

Προσχέδιο.. Τίποτα δεν παραγράφεται από την Συμπαντική Μνήμη.

Αγαπητέ Άγγελε γεια σου. http://tsigris.blogspot.com
Ως άνθρωποι που συνυπογράψαμε έστω την ψηφιακή φιλία, γνωρίζουμε ότι μεταξύ άπειρων αγράφων, παραδοσιακών αρετών, υπάρχει και μια, η όποια είναι η συμβολή της στερέωσης, μέσω της ειλικρίνειας στην έκφραση σε νέες και παλιές φιλίες.
Σε βλέπω όπως όλοι οι Έλληνες σε αξιολογήσεις της πραγματικότητας επιστημονικά, αλλά και κοινωνικά.
Άγγελε, ακόμη και στον γνωστικό – οπτικό κόσμο είναι ανεπίτρεπτο για έναν επιστήμονα, να υμνεί έναν ηγέτη, που ανεξάρτητα και αν δεν είχε ορατά εμπόδια (για αυτά συνήθως διακρίνεται - αξιολογείτε +/- ) για να πάρει αναθεωρητικές πρωτοβουλίες, είναι σε διαρκείς τάσεις> αναβολές και απομακρύνσεις από τα αυτονόητα, ολίσθηση στην παράδοση στρατηγικών τομέων του Ελληνικού Δημοσίου - Πατρίδας σε ξένα χέρια.
Άγγελε, ως πολυπτυχιούχος που είσαι, με βάση την κοινωνιολογία, εγκληματολογία, νομική κτλ, θα σου είναι πολύ πιο εύκολο να κατανοείς και να βάλεις την χείρα βοήθειας*** στην συνεισφορά ενός αυτοδημιούργητου αναλυτή όπως εμένα, που βασίζει το έργο του επάνω στα διακειμενικά μαθήματα στην διαχωροχρονική Αγία Γραφή, και ευρύτερα στην Αρχαία Ελληνική και Παγκόσμια Κληρονομία.
Μέσα σε αυτό το τελευταίο ψηφιακό βιβλίο τονίζω αρκετές εικασίες για τις αλ-γο-ριθμικές ετερο-προσδιοριστικές, δια-χωροχρονικές αντιληπτικές δυσ-λειτουργίες, για τις οποίες σίγουρα οι επιστήμες που ασχολούνται με την ψυχικό κόσμο, έχουν πολύ περισσότερο βάθος.
Θα είναι ευχής έργον να δημιουργηθούν συνθήκες πνευματικής αυτογνωσίας που να βγαίνουν από την απάθεια αντιληπτική και οι πιο αδρανείς, διότι ότι ο Ανθρώπινος Πολιτισμός είναι εκ Θεού αυτορυθμιζόμενο σύστημα, σημαίνει ακανόνιστες (ούτε σε προβλέψεις από την ασυμβατότητα και ανταγωνισμό) φάσεις αλλαγές, από χάσιμο του κύρος, αυξημένης κοινωνικής ανασφάλειας, σε διαρκές φυσικές καταστροφές που συγγενεύουν με Βιβλικές παραστάσεις.

Για αυτό τον λόγο θα είναι πολύ πιο εύκολα να μη υμνούμε, ή απομονώνουμε τα σφαιρικά +/-, χαρακτηρίζοντας με αντιθέσεις ανάλογες +/~/- ίδιες πράξεις, σε διάφορα κοινωνικά – αντιληπτικά επίπεδα!
Άγγελε, ο Θεός Δημιουργός έβαλε τον Ανθρώπινο Πολιτισμό στην πιο λεπτή Θεία Πρόνοια, συνδέοντας με ορατά – αόρατα πολυδιάστατα χωροχρονικά «νήματα».
Εύχομαι να σε βοήθησα για να σου ανοίξει η θέληση να διαβάσεις το τελευταίο από τα ψηφιακά βιβλία μου.
Προσεύχομαι ο Θεός Δημιουργός να φωτίζει όλους τους κατοίκους του κόσμου, για να μπορεί ο καθένας να βάλει σε ισορροπία τα Θεία Χαρίσματα και τις ατέλειες – αδυναμίες του, για να μπορούμε με Ευσέβεια να μεριμνάμε ταυτόχρονα και για αλλήλους και τον πλανήτη, για να ετεροπροσδιορίζουμε συνειδητά την ειρήνη, και ευημερία!
*** ΥΓ: Σχετικά με τη χείρα βοηθείας> δηλαδή την επεξεργασία για προσωπική σου μελέτη, διαφέροντας από τους ανθρώπους που αποδέχονται πλήρως κάποιες μελέτες, παραμελώντας τις ατέλειες, ή απορρίπτοντας πλήρως, παραμελώντας τα θετικά σημεία, όπου τα κείμενα την επιδέχονται, δηλαδή σε σημεία που σου φαίνονται ατελή.
Για αυτό τον λόγο τα δίνω τα τελευταία δέκα – δεκαπέντε ψηφιακά βιβλία μόνιμα σε κειμενογράφο.
Σε επίπεδο κοινωφέλειας, διατηρώντας την Ευσέβεια, όσο και τις ισορροπίες με προσωπικές και ολοταξικές – κοινωνικές ομάδες, σε πολλά έργα που δεν παρέχουν τίτλους σπουδών για επωνυμίες, αλλά τα ανεξίτηλα διαχωροχρονικά έργα, την Αγία Γραφή και την Αρχαία Ελληνική και Παγκόσμια Κληρονομία,
Πιστεύω ότι ο κόσμος σταδιακά, (ανάλογα με τα προσωπικά επίπεδα πνευματικής αυτογνωσίας,) μπαίνει ορατά σε πορεία αυτορυθμισμένης - προσαρμογής από γνωστές επιστημονικές και ολίγων διασταυρώσεων, σε επίπεδα της Πανεπιστημιακής Θείας Γνώσης.
Για περισσότερα θα μπορούμε να συζητάμε περισσότερα.
Τα βιβλία φυσικά διατηρούν πλήρως τα πνευματικά δικαιώματα του συγγραφέα.
Σύντομα θα σε πάρω στον τηλέφωνο και να σου ομολογήσω, μη γνωρίζοντας ότι είσαι κομματικοποιημένος, ζητούσα να σε γνωρίζω από κοντά ως ένα μεγάλο σχολείο που είσαι.
Η γνώμη μου αυτή είναι το ίδιο ισχυρό.
Για παρόμοια θέματα έχω απευθυνθεί και στον αγαπητό Μπάμπη Παπασωτηρίου, Κέντρο Μελέτης Ασφάλειας http://gg2nd-press.blogspot.com/2009/02/blog-post_20.html αλλά όπως και οι περισσότεροι, ακόμη αδρανεί!
Με σεβασμό,
Ίβαν Γιόκιτς.
Συνεχίζεται…
Code© 120509.

Με σεβασμό,
Ίβαν Γιόκιτς.
http://gg2nd-press.blogspot.com/2009/05/blog-post_12.html
http://gg2nd-press.blogspot.com/2009/05/blog-post_1413.html
http://tsigris.blogspot.com/2009/05/2009.html