Τρίτη 25 Αυγούστου 2009

Πολιτική

ΝΑΙ στις Αλλαγές – ΟΧΙ στην Άρνηση
www.tsigris.gr

Η Κυβέρνησή μας, υπό τις οδηγίες του Πρωθυπουργού, συνεχίζει αταλάντευτα την υλοποίηση του προγράμματός της. Για τον Πρωθυπουργό και την Κυβέρνηση, δεν υπάρχουν περιθώρια χαλάρωσης. Υπάρχει μόνο δουλειά. Υπάρχει έργο προς ολοκλήρωση και κυβερνητικές δράσεις, που συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς.

Συνεχίζουμε τις αλλαγές που απαιτούνται για να πάει ο Τόπος μπροστά. Αλλαγές που βελτιώνουν όλο και περισσότερο την ποιότητα ζωής μας. Αλλαγές που μας φέρνουν στο ίδιο επίπεδο με τα άλλα κράτη της ευρωζώνης.

Σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία, που όχι μόνο η πατρίδα μας αλλά στο σύνολό της η παγκόσμια κοινότητα πλήττεται πολλαπλά, λαμβάνουμε αποφάσεις ιεραρχώντας τις ανάγκες και τις απαιτήσεις της ελληνικής κοινωνίας.

Προωθούμε τις ενεργειακές κατοικίες, διευρύνουμε τη χρήση φωτοβολταϊκών και για την οικιακή κατανάλωση, θεσπίζουμε μέτρα για τον περιορισμό της ατμοσφαιρικής ρύπανσης.
Προωθούμε τα Ευρυζωνικά δίκτυα παντού. Δημιουργούμε μεγάλα έργα πολιτισμού. Συνεχίζουμε, με πολιτικές που στηρίζουν την καθημερινότητα. Ενισχύουμε την απασχόληση και επιδοτούμε τους νέους επιστήμονες. Στηρίζουμε και χρηματοδοτούμε τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Επενδύουμε στην ασφάλεια των πολιτών. Στηρίζουμε τους νέους αγρότες.

Την ίδια στιγμή που η αντιπολίτευση παραθερίζει, η Κυβέρνηση εντατικοποιεί τους ρυθμούς της, με στόχο το συλλογικό όφελος και γνώμονα τη μελλοντική σταθερή μας πορεία.

Πήραμε μέτρα για την ενίσχυση της ρευστότητας στην οικονομία, η ηγετική ομάδα του ΠΑΣΟΚ τότε τα κατήγγειλε, σήμερα επιχειρεί να τα αντιγράψει.

Πήραμε μέτρα για στήριξη των οικονομικά ασθενέστερων, τα καταψήφισαν όλα.

Πήραμε μέτρα στήριξης της απασχόλησης και ενισχύσαμε με συγκεκριμένα μέτρα τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, τον τουρισμό, την αγροτική ανάπτυξη, τις εξαγωγές, τον κλάδο του αυτοκινήτου, την οικοδομή. Το ΠΑΣΟΚ δεν υπερψήφισε ούτε ένα μέτρο. Σε όλα είπε όχι.

Πήραμε μέτρα για την ασφάλεια του πολίτη: λειτουργία καμερών, λήψη DNA, ονομαστικοποίηση καρτοκινητών. Το ΠΑΣΟΚ τα καταψήφισε.

Πήραμε μέτρα για το Περιβάλλον με τα ενεργειακά κτίρια, την απόσυρση των παλαιάς τεχνολογίας Ι.Χ. και φορτηγών, τη χρήση φωτοβολταϊκών ακόμη και στην κατοικία . Η ηγετική ομάδα του ΠΑΣΟΚ ήταν και πάλι απέναντι σε όλα.

Μετατρέψαμε το δουλεμπόριο από πλημμέλημα σε κακούργημα. Το ΠΑΣΟΚ ακόμη και σε αυτό είπε ΟΧΙ.

Το ΠΑΣΟΚ του λαϊκισμού και του «ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ» δεν αντέχει σε καμιά κριτική, φοβίζει και απωθεί τους πολίτες. Οι πολίτες δεν μπορούν να ελπίζουν σε τίποτα από ένα κόμμα χωρίς σχέδιο, χωρίς πυξίδα, χωρίς στόχους με μόνη συγκολλητική ουσία την προσδοκία ενός ακόμα γύρου εξουσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: