Δευτέρα 10 Αυγούστου 2009

Λάβαμε το Μήνυμα

Λάβαμε το Μήνυμα των Ευρωεκλογών
http://www.tsigris.gr/

Οι πολίτες στις Ευρωεκλογές του περασμένου Ιουνίου έστειλαν ηχηρό μήνυμα κριτικής στάσης, αλλά και προσδοκίας, για ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια στην ουσιαστική πολιτική, με σκοπό τη βελτίωση της ζωής του Έλληνα πολίτη, που στις εκλογές του 2007 μας έδωσε την εντολή να τον υπηρετήσουμε ως το 2011.

Οι συμπολίτες μας στις 7 Ιουνίου απαίτησαν από την κυβέρνησή μας μεγαλύτερη ταχύτητα, αποφασιστικότητα και αποτελεσματικότητα. Εκδήλωσαν την απογοήτευσή τους γιατί ο κρατικός μηχανισμός -ο μεγάλος ασθενής στον τόπο μας- παραμένει προβληματικός, παρά τα βήματα που έχουμε κάνει.

Ο Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, από την πρώτη στιγμή ξεκάθαρα διαμήνυσε ότι θα πορευτούμε με μοναδική πυξίδα την υπευθυνότητα, για να προστατεύσουμε κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα από τις συνέπειες της μεγάλης διεθνούς οικονομικής κρίσης. Για να βάλουμε τις βάσεις για την πρόοδο και την ανάπτυξη του τόπου.

Το μήνυμα αυτής της εκλογικής αναμέτρησης ήταν να συνεχίσουμε με ακόμα μεγαλύτερη επιμονή. Και το λάβαμε.

Υποσχεθήκαμε ότι θα συνεχίσουμε με ακόμα μεγαλύτερη αποφασιστικότητα. Και το κάνουμε.

Δεσμευτήκαμε να καταβάλλουμε ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια, προκειμένου να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των πολιτών και στις προκλήσεις του διαρκώς μεταβαλλόμενου παγκόσμιου τοπίου. Και δρούμε με αποφασιστικότητα.

Η Κυβέρνηση, υπό τις οδηγίες του Πρωθυπουργού, συνεχίζει την υλοποίηση του προγράμματός της με συνέπεια αλλά και προσαρμογή στις δύσκολες συνθήκες που δημιουργεί η διεθνής οικονομική κρίση.

Για τον Πρωθυπουργό και την Κυβέρνησή μας, δεν υπάρχουν περιθώρια χαλάρωσης. Υπάρχει μόνο δουλειά για να κτίσουμε την Ελλάδα του 21ου αιώνα, την οποία προσδοκούν όλες οι Ελληνίδες και όλοι οι Έλληνες.

Υπάρχει έργο προς ολοκλήρωση και κυβερνητικές δράσεις, που συνεχίζονται με αμείωτους και εντατικούς ρυθμούς. Οι πρωτοβουλίες που αναλάβαμε αμέσως μετά τις Ευρωεκλογές συνθέτουν ένα πλούσιο κυβερνητικό έργο εξωστρεφές και ουσιώδες επικεντρωμένο στη βελτίωση της ζωής του πολίτη. Στη βελτίωση της ζωής όλων μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: