Σάββατο 19 Απριλίου 2008

Επίσκεψη στο Σκαγιοπούλειο Ορφανοτροφείο

Ο Άγγελος ΤΣΙΓΚΡΗΣ στο Σκαγιοπούλειο Ορφανοτροφείο

Με την ευκαιρία των γιορτών του Πάσχα, ο πολιτευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Άγγελος ΤΣΙΓΚΡΗΣ επισκέφθηκε και προσέφερε δώρα στα 15 ανήλικα αγόρια που φιλοξενούνται στο Σκαγιοπούλειο Ορφανοτροφείο της Πάτρας, σε ειδική εκδήλωση που οργανώθηκε ειδικά για το σκοπό αυτό την περασμένη Παρασκευή.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης αυτής ο πολιτευτής Αχαΐας της ΝΔ είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί από τη διευθύντρια του Ιδρύματος, κυρία Γεωργοπούλου, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Ορφανοτροφείο και κυρίως για το στεγαστικό που χρήζει άμεσης επίλυσης. Ο Άγγελος ΤΣΙΓΚΡΗΣ δεσμεύθηκε ότι θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για τη στήριξη του Σκαγιοπούλειου Ορφανοτροφείου και των παιδιών που φιλοξενούνται εκεί.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης, ο πολιτευτής Αχαΐας της ΝΔ Άγγελος ΤΣΙΓΚΡΗΣ έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Η σημερινή μου επίσκεψη έχει συμβολικό χαρακτήρα και δεν μπορεί να ικανοποιήσει τις επιθυμίες όλων των παιδιών που έχουν ανάγκη. Με την πρωτοβουλία μου αυτή επιθυμώ να στείλω -προς όλες τις κατευθύνσεις- το μήνυμα ότι υπάρχουν συνάνθρωποί μας που, ακόμη και σήμερα, στερούνται τα αυτονόητα: Το δικαίωμα στη χαρά, στο παιχνίδι και στην αγάπη. Σας καλώ όλες και όλους, τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα που έρχονται, να κάνουμε ο καθένας ξεχωριστά και όλοι μαζί ότι μπορούμε και ότι μας επιτρέπουν οι δυνατότητές μας, προκειμένου να δώσουμε χαμόγελο και χαρά στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Εύχομαι σε όλους τους Αχαιούς συμπολίτες μου Χρόνια Πολλά και Καλό Πάσχα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: