Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2009

ΝΔ

Σε δήλωσή του για τις εσωκομματικές εξελίξεις, ο υπ. Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Άγγελος ΤΣΙΓΚΡΗΣ έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Τα πολλαπλά μηνύματα που λάβαμε στις τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις, μεγιστοποιούν ακόμα περισσότερο την ευθύνη μας και πολλαπλασιάζουν το χρέος μας απέναντι στους πολίτες που απογοητεύσαμε, απέναντι στην κοινωνία και στον Τόπο. Οφείλουμε όλοι μας να αγωνιστούμε για την καλύτερη δυνατή πορεία της ΝΔ. Να αναδιατάξουμε τις δυνάμεις μας και να επανακτήσουμε την εμπιστοσύνη των εκατομμυρίων φίλων μας. Να αναδιοργανώσουμε το κόμμα μας με σύγχρονες ιδέες. Να προχωρήσουμε σε μια δυναμική αντιπολίτευση προετοιμάζοντας ταυτόχρονα την παράταξή μας να κυβερνήσει και πάλι τον Τόπο.»._

1 σχόλιο:

Artemis taverna είπε...

Αγγελε..
Παιρνω το θαρος να γραψω εδω σαν παλιος Αιγιωτης και σαν Νεοδημοκρατης.Εφυγα οικονομικα κατεστραμενος απο την Ελλαδα , κατεστραμενος απο το χρηματηστηριακο φιασκο.Δεν μπορω να κατηγορησω κανεναν για αυτο,ομως θα με βολευε αυτο.Τα πραγαματα με το ονομα τους λοιπον...Εδω ομως στη Δανια που ζω μονιμα εχω σαν μονιμο σκοπο να καταφερω να γυρισω στην Ελλαδα ...μια μερα. ΟΜΩΣ... απο οτι βλεπω...σαν δυσκολο μου φαινετε..Δεν μπορω να δω υγειες μελον στα κοινα.Θελεις, απο οτι καταλαβα στο ποστ που εκανες , να αναδιοργανωσετε το κομα με συγχρονες ιδεες ,και να κανετε δυναμικη αντιπολιτευση ...Καταλαβα καλα ?Θε ηθελες σε παρακαλω πολυ να μου πεις ..ποιοι ?
Ομως Αγγελε λεμε οτι το ψαρι βρωμαει απο το κεφαλι.ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΝΕΟΤΕΡΟΙ ΔΕΝ ΒΓΗΤΕ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΙ ,ΝΑ ΚΑΘΑΡΗΣΕΤΕ ΤΟ ΚΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΗΚΟΥΣ ....ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΠΛΟΚΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΖΟΥΝ ....δεν νομιζω οτι μπορει να γινει κατι Ειτε μπορεις να το καταλαβεις η οχι ...ΕΣΕΙΣ οι νεοι ειστε η μονη ελπιδα της παραταξης μας .
Αν και αυτη τη φορα δεν ΚΑΘΑΡΗΣΤΗ το κομα και να ανλαβει καποιος ΥΓΕΙΗΣ + ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟΣ , τοτε νομιζω οτι παμε για διαλυση...Ειναι δυσκολοι οι καιροι Αγγελε.....ΘΕΛΕΙ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ...Εγω πιστευω παρα πολυ σε εσενα.
Αποστολης