Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2008

Επίσκεψη στο ΕΚΑΜΕ Αιγίου

Επίσκεψη του Άγγελου ΤΣΙΓΚΡΗ στο ΕΚΑΜΕ Αιγίου

Ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Άγγελος ΤΣΙΓΚΡΗΣ, την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου επισκέφθηκε το Ειδικό Κέντρο Μέριμνας και Αποκατάστασης Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες (ΕΚΑΜΕ) στο Αίγιο.

Ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Άγγελος ΤΣΙΓΚΡΗΣ ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Κέντρο και ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του προκειμένου να έχει προσωπική άποψη για την υλικοτεχνική υποδομή και τις ελλείψεις που παρατηρούνται. Ο Άγγελος ΤΣΙΓΚΡΗΣ γνωρίστηκε και συνομίλησε με τους 25 συμπολίτες μας που παρακολουθούν το πρόγραμμα του ΕΚΑΜΕ και λαμβάνουν τη φροντίδα του προσωπικού και των εθελοντών του Κέντρου.

Μετά την επισκεψή του ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Άγγελος ΤΣΙΓΚΡΗΣ έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Εκπληρώνω σήμερα, κατά ένα ελάχιστο μέρος, το χρέος μου απέναντι στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη από τη βοήθεια και την αγάπη μας. Η επίσκεψή μου αυτή δεν είναι επικοινωνιακού χαρακτήρα. Σκοπός της είναι η σε βάθος ενημέρωση για όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Κέντρο και οι συνάνθρωποί μας που φιλοξενούνται σε αυτό. Σήμερα γνώρισα ανθρώπους που εθελοντικά προσφέρουν βοήθεια σε συνανθρώπους μας που τη χρειάζονται πραγματικά. Τους ευχαριστώ που με δέχθηκαν και τους απευθύνω δημόσιο έπαινο. Δείχνουν σε όλους μας το δρόμο και μας καλούν αθόρυβα και διακριτικά να τους ακολουθήσουμε για να φτιάξουμε μια καλύτερη πιο ανθρώπινη κοινωνία συνοχής και αλληλεγγύης. Μια κοινωνία με ανθρώπινο πρόσωπο. Δηλώνω παρόν και καλώ όλους τους ευαισθητοποιημένους πολίτες να συμμετέχουν -όπως ο καθένας μπορεί- στον κοινό αγώνα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: