Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

ΕΒΟ Αιγίου

Έγκλημα για τον Τόπο μας η Συρρίκνωση της ΕΒΟ
www.tsigris.gr

Παρακολουθούμε όλοι μας το θέατρο του παραλόγου που παίζεται στις πλάτες των εργαζομένων της ΕΒΟ.
Πρώτα ενέπαιξαν τους συμβασιούχους, τους οποίους αφού γέμισαν με υποσχέσεις και παχιά λόγια, τους πέταξαν στο δρόμο χωρίς να νοιάζεται κανείς τους για το μέλλον πενήντα τεσσάρων (54) οικογενειών που έμεινα ξαφνικά χωρίς εισόδημα.
Στη συνέχεια, με σωρεία άστοχων ενεργειών και απαράδεκτων παραλείψεων, άρχισαν να οδηγούν στην εξαθλίωση τους μόνιμους εργαζόμενους του εργοστασίου και να ξεπουλάνε σε ιδιώτες την αμυντική μας βιομηχανία.
Ο νέος Νόμος που αφορά την εταιρεία “Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα” (Ε.Α.Σ.), θα οδηγήσει στην ανεργία εκατοντάδες εργαζομένους και στην εργασιακή εξαθλίωση εκείνους που θα παραμείνουν, αφού απαιτείται η απομάκρυνση 400 από τους 1048 εργαζομένους που απέμειναν συνολικά στην Ε.Α.Σ, μεταξύ των οποίων και εργαζόμενοι στην ΕΒΟ Αιγίου.
Πρόσφατα, δαπανήθηκαν για την ΕΒΟ Αιγίου 17.000.000 ευρώ για την ανανέωση του μηχανολογικού της εξοπλισμού, ενώ το εργοστάσιο έχει εξασφαλισμένη δουλειά από παραγγελίες για τα τρία (3) επόμενα χρόνια.
Γιατί λοιπόν η Κυβέρνηση θέλει να κλείσει το εργοστάσιο;
Γιατί δεν αντιδρά κανείς μπροστά σε αυτή τη δυσμενή για την περιοχή μας εξέλιξη;
Γιατί οι κυβερνητικοί βουλευτές δεν μεταφέρουν τα αιτήματα των εργαζομένων στον συντοπίτη μας πρωθυπουργό, στις κατ’ ιδίαν συναντήσεις τους;
Με τι μούτρα τολμούν και αντικρίζουν τους πολίτες που υποφέρουν από την πολιτική που ψηφίζουν και στηρίζουν;
ΚΑΛΩ όλους τους ενεργούς πολίτες να μην επιτρέψουμε να πάρουν τη μπουκιά από το στόμα των εργαζομένων.
Να μην αφήσουμε να καταδικάσουν την πόλη μας στην υπανάπτυξη και τη φτώχια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: