Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2007

Μεταρρυθμιστική Πολιτική

Οι Μεταρρυθμίσεις Συνεχίζονται
www.tsigris.gr
Τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου, έγιναν τα εγκαίνια του Πολιτικού Γραφείου του Άγγελου Τσιγκρή στο Αίγιο, που βρίσκεται στην οδό Μητροπόλεως. Στην ομιλία του ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στο Νομό Αχαΐας Άγγελος Τσιγκρής, τόνισε -μεταξύ άλλων- τα ακόλουθα:

«Για τη νέα τετραετία -με την αναβαπτισμένη εντολή των Ελλήνων πολιτών- η Νέα Διακυβέρνηση προωθεί σειρά νέων μεγάλων θεσμικών μεταρρυθμίσεων. Ανάμεσά τους προέχουν:
· Η Συνταγματική Μεταρρύθμιση. Δρομολογήσαμε, ήδη, τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες, ώστε η επόμενη Βουλή να είναι αναθεωρητική.
· Η μεταρρύθμιση στη Διοικητική Δομή της Χώρας. Ανοίξαμε το διάλογο με τους αντιπροσωπευτικούς φορείς της Αυτοδιοίκησης, ώστε να προχωρήσουμε, από την επομένη των εκλογών της 16ης Σεπτεμβρίου, σε μια νέα διοικητική δομή.
· Η δημιουργία ενός βιώσιμου, Δημόσιου Χαρακτήρα Ασφαλιστικού Συστήματος. Προχωρούμε, ήδη, με συνεχή δημόσια διαβούλευση στην ενοποίηση ομοειδών Ταμείων, την αξιοποίηση της περιουσίας τους, την αντιμετώπιση της εισφοροδιαφυγής, τη θωράκιση του συστήματος αναπηρικών συντάξεων. Συνεχίζουμε, παράλληλα, το διάλογο που έχουμε ξεκινήσει (στη Βουλή και την κοινωνία) για τις προοπτικές του Συστήματος. Επιδιώκουμε τη σύνθεση απόψεων, για ένα πλαίσιο ρυθμίσεων το οποίο (με την έγκριση της κοινωνίας) να εφαρμοστεί από την επόμενη Κυβέρνηση. Θέλουμε Ασφαλιστικό Σύστημα οικονομικά βιώσιμο και κοινωνικά δίκαιο.
Ο Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής και η Νέα Διακυβέρνηση αποτελούν τη σταθερή επιλογή των πολιτών. Η Νέα Δημοκρατία αποτελεί την κυρίαρχη κοινωνική και πολιτική δύναμη. Δύναμη εμπιστοσύνης και ευθύνης για το μέλλον. Δύναμη μεταρρύθμισης».

Δεν υπάρχουν σχόλια: